Савченко Оксана Андріївна

Оксана Савченко

Народилася в грудні 1984 р. в м. Житомир, з 1985 р. проживала в селі Стара Котельня. Батько Андрій Іванович був пасічником, а потім отримав освіту агронома, працював Головою Старосільського колгоспу, а згодом очолив одну із філій компанії по збуту агрохімічної продукції. Мати Ганна Віталівна, працювала касиркою та продавчинею в місцевій крамниці. Має молодшого брата Олександра 1990 р. н.

В 2002 р. закінчила Старокотельнянську загальноосвітню школу.

З 2002 р. по 2004 навчалася в Житомирському Технологічному Коледжі на спеціальність економіст підприємства.

З 2004 р. по 2006 навчалася в Київському Інстетуті Бізнесу та Технологій на спеціальність менеджер фінансів.

З 2005 по 2015 працювала в мережі магазинів краси та здоров'я, рухалась по кар'єрній сходині від продавчині-консультантки до старшої продавчині, з 2011 заступниця керуючого, а з 2013 р. керуюча магазином "КОСМО".

В 2013 р. одружилася з Віктором Савченко.

З 2012 до 2020 р. спільно з родиною займалася власною справою.

З жовтня 2020 р. є депутаткою Волицької сільської ради Житомирської області.

З 2019 активно займається громадською діяльністю, зокрема по питаннях розвитку молоді, запровадження жіночих ініціатив, розвитоку туристичного напрямку по громаді.

Перша книга до друку вийшла в 2023 р. "НОВЕ ІМ'Я" частина ІІ., пригодницьке фентезі для підлітків.

Твори

Нове ім'я. Частина 2

ВСТУП
Друга частина книги розповідає про те, як себе проявили дивні здібності у молодої дівчини. Змінивши повністю життя за програмою "свідок", вона змушена була лишити своїх рідних, друзів, роботу... Просто зникнути.
Спочатку перейшовши працювати звичайним бухгалтером в arpo компанію, вона вже за рік допомагала тестувати особливий костюм для підводного занурення. Але це виявилося не найстрашніше її випробування...

Читати повністю →