СТО РОКІВ ТОМУ ВПЕРЕД – українська кухня без стереотипів

Креативна команда кухарів пропонує сучасний варіант української кухні, де гармонійно поєднуються власні суперфуди і старовинні рецепти. Мета закладу – повністю зруйнувати стереотипи щодо страв української кухні, адже вони можуть бути легкими і корисними. Меню ресторану відмінно поєднується із винами чи легкими коктейлями.

Атмосфера ресторану

Завітайте до ресторану і перенесіться на 100 Років Тому Вперед — поринувши в неймовірно легку і теплу атмосферу, сповнену затишку і простоти. Кожен елемент декору гармонійно вписується у загальну атмосферу, делікатно підкреслюючи сучасний український стиль. Залежно від настрою і мети відвідування закладу обрати можна одну із декількох зон відпочинку, кожна з яких має свої унікальні нотки в оформленні.

Щоби опинитись в центрі уваги, підкреслити важливість зустрічі і відчути деяку відокремленість від інших гостей можна обрати зону червоного кольору із круглим столом і зручними м’якими стільцями.

Для романтичної вечері або приємної зустрічі із подругою зручною буде зона із білими меблями легкого, насиченого повітрям дизайну.

Зона зі зручними столами і стільцями кольору натурального дерева стане відмінним місцем для проведення ділової зустрічі або ж невимушеного відпочинку компанії друзів.

Унікальні страви

Серед страв, презентованих у меню ресторану, можна знайти старовинні рецепти із бібліотеки Києво-Печерської лаври або ж рецепти унікальних страв із різних регіонів України. Варті уваги такі страви, як:

  • — Оселедець із гарбузом і сухою кропивою;
  • — Тушкована селера із вершками і попелом;
  • — Ніжне суфле із козячої бринзи;
  • — В’юни;
  • — Декілька видів паштетів;
  • — Закуска із бджіл;
  • — Салат зі шпинатом, щавлем і зеленим кремом.

Серед сучасних і вишуканих страв української кухні, що не поступаються популярним європейським трендам, варто виокремити:

  • — Сет закусок до вина і коктейлів, що за фудпейрінгом відмінно гармоніює із легкими алкогольними напоями;
  • — Оленина, шовдарь і м’ясо кабана – це м’ясний сет, куди входить оригінальний закарпатський хамон;
  • — Овочеве карпачо.

Звісно це далеко не всі страви, якими можна поласувати в ресторані, тому варто завітати до закладу, щоби скуштувати і сформувати власну думку щодо сучасної української кухні.

Для гостей столиці, які для знайомства із українською кухнею в інтернеті вбивають в пошук фразу Ресторан украинской кухни Киев — рекомендуємо не витрачати час дарма і одразу вирушати до ресторану Сто років тому вперед. Замовити столик можна на сайті, заповнивши форму онлайн чи зателефонувавши адміністратору.