Традиційні японські страви зазвичай досить насичені й виготовлені з місцевих продуктів, яких там достатньо. Географічне положення Японії дозволяє її мешканцям щодня отримувати різні морепродукти та рибу, яка для європейців є делікатесом. У них же восьминіг на обід – звичайна справа. У нас для цього потрібно знайти якісний ресторан, де використовується тільки свіжа риба і морепродукти. У зворотному випадку великим є ризик отруїтися неякісними продуктами, що швидко псуються. Саме тому важливо, щоб доставка суші у Києві була швидкою, а упакування якісним і здатним захистити продукт від впливу зовнішніх негативних факторів (вологості, бруду, пилу, зайвого ультрафіолетового випромінювання).
Японські традиції, інтерпретовані в Україні
У ресторанах Японії кожен елемент – посуд, чашка та миска, всі знаходяться на своїх місцях. Приймання їжі для них – справжнє мистецтво, де все вивірено та має відповідний традиційний зміст. Наприклад, перед вживанням суші та ролів, гостям пропонують випити чашечку ароматного зеленого чаю, який дозволить заспокоїти думки та налаштуватися на певний лад. Важливим елементом японської культури є правильний посуд для суші та ролів. Їх категорично заборонено подавати у глибоких тарілках. Вони призначені тільки для рідких страв, наприклад, супів. В українських закладах також дотримуються японських традицій. І це стосується не лише подачі страв у самому ресторані, а й у доставки суші. Їх завжди кладуть на плоскі тарілочки, які накривають зверху спеціальною кришкою.
Ще однією класичною традицією, яку перейняли у японців наші заклади азійської кухні, є дотримання єдиної гами кольорів. Весь посуд, як на доставку, так і ресторанний, повинен бути однотонним. Зайві предмети тільки заважають насолоджуватися їжею, тому в доставку кладуть тільки:
- палички;
- одноколірну тару для транспортування суші та ролів;
- баночки такого ж кольору з соєвим соусом, імбиром та васабі.
Останнє – це незамінні атрибути будь-якого вживання суші та ролів. Вони дозволяють краще розкрити смак цих страв і добре їх доповнюють. Імбир потрібно їсти між ролами або суші, бо це дозволяє зробити смак страв яскравішим. Васабі за правилами в Японії додають саме до страви – суші або ролів. Але в нашій культурі такі гострі страви люблять не всі. Саме тому васабі почали пропонувати окремо. Ресторан суші, в якому дотримуються японських традицій, точна слід виділити серед конкурентів, під час вибору закладу для доставки.
Швидка доставка суші – тільки від Roll-Club
Смачна азійська кухня, великі порції та доброзичливий персонал – це не єдине, що виокремлює Roll-Club серед конкурентів. Ресторан пропонує велику кількість різних суші та ролів з незвичними смаками, до яких українці ще не звикли. Замовити всі їх можна на зручному сайті, де представлена доволі зрозуміла навігація. Є можливість вибрати фільтри, які полегшать пошук саме того, що необхідно. До того ж будь-яка страва, чи то роли, суші, або сашимі супроводжуються детальним описом того, що входить в їхній склад. Ресторан таким чином думає про споживачів, які мають якісь проблеми зі здоров'ям та якісь алергічні реакції.
Зробити замовлення досить легко. Для цього слід додати страви, що сподобалися, до спеціального кошика. Після цього необхідно заповнити спеціальну форму, в якій слід чітко та правильно заповнити всі графи. Лише у цьому разі клієнт буде впевненим, що його замовлення прийде по адресі. Roll-Club на сайті пропонують також вибрати, яка кількість столових знарядь, їм потрібна. До того ж можна додати окремо ще порції імбиру, васабі та соєвого соусу.